Behöver du magasinera dina möbler?

Behöver du magasinera dina möbler?

26 mar, 2015
network
no comments

Planerar du att resa utomlands ett år eller två, men känner att du inte vill sälja av alla dina möbler och börja om på nytt när du kommer hem igen? Har du planer på att flytta ihop med din partner men har ingen lust att slänga eller sälja möbler när den nya lägenheten är för liten för två bohag? Du kanske håller på att renovera och har ingenstans att förvara dina vanliga möbler under en period? Då är magasinering i Malmö rätt metod för dig. Vi erbjuder magasinering till bra priser. Vi förvarar dina möbler tryggt och säkert under den tidsperiod som du själv väljer.

Du har när som helst tillgång till dina magasinerade möbler i Malmö och du kan när som helst säga upp kontraktet. Vi har inga bindande avtal, utan du betalar för den period som du behöver Magasinering i Malmö. Detta är en fördel för dig då du blir mycket friare att göra som du vill. När du anlitar oss kan du även räkna med högsta service. Vi både hämtar och lämnar dina ägodelar om det finns behov av det. Oavsett om du har ett helt hem som behöver magasineras eller enbart en möbel så hjälper vi dig. Vi ser även till att du får tillbaka det i fullgott skick som det var när du lämnade iväg det.

Vi har många års erfarenhet av magasinering av möbler och du kan lita på oss när du är i behov av magasinering i Malmö. Kontakta oss gärna redan idag.

Comments Are Closed!!!