Busskörkort i Malmö

Busskörkort i Malmö

17 mar, 2015
network
no comments

Skånes arbetsförmedling kommer att uppmuntra arbetslösa under det kommande året att utbilda sig till bussförare i Malmö. Bor du i Malmö med omnejd och funderar på att ta busskörkort och är arbetslös, så kan du genom att kontakta arbetsförmedlingen få förtur till bussförarutbildningen på vår trafikskola. Efter utbildningen har du möjlighet att jobba som timanställd eller på månadslön hos flera bussföretag i Malmö med omnejd.

Vi på vår trafikskola har ett samarbete med arbetsförmedlingen i Skåne, som arbetar för att det ska att finnas platser för arbetslösa på våra utbildningar för att ta busskörkort i Malmö. Bussbranschen ropar efter fler bussförare, då en tredjedel av de svenska bussförarna, kommer att gå i pension under de kommande 10 åren.

Bara under den gångna sommaren, finansierades bussförarutbildningar genom arbetsförmedling som ledde till Busskörkort i Malmö. Nu under våren har 40 nya bussförare utbildats på vår gedigna trafikskola i Malmö. Vi har bra relationer med ett flertal bussbolag i Malmö med omnejd, så att när du har tagit ditt busskörkort har du stor chans till någon typ av anställning.

Utbildningarna vår trafikskola erbjuder kan skräddarsys. Vi håller lärarledda teorilektioner för grupper och det finns möjlighet att via internet träna och repetera på de olika momenten, som gås igenom under gruppteorilektionerna. Du kommer att få genomföra ett antal körlektioner på buss, så att du blir en trygg och trafiksäker chaufför. Vårt mål är att alla ska klara att få sitt busskörkort hos oss.

Vi på vår trafikskola samarbetar med arbetsförmedlingen för att bland annat ge de arbetslösa bussförarna en chans att komma ut i arbete. Vi erbjuder även vidareutbildningar av förare i Malmö. Tycker du om att träffa människor och är serviceinriktad, så är busskörkort i Malmö vägen till ett omväxlande arbete.

Comments Are Closed!!!