Familjeägt företag ordnar bekväma bussresor

Familjeägt företag ordnar bekväma bussresor

16 Nov, 2015
lasse
no comments

Den som söker efter ett etablerat bolag som ordnar bussresor i Växjö kan med fördel vända sig till det familjeägda företaget ATB Bussresor. Målsättningen med verksamheten på www.bussresorväxjö.se är att erbjuda sina kunder såväl behagliga som trygga resor. Oberoende vad det är för form av bussresa som man önskar kommer man garanterat att hitta ett passande alternativ.

Det breda utbudet av tjänster innefattar allt från skid- och shoppingresor till korta rutter i nejden. Övriga exempel på tjänster gällande bussresor i Växjö är beställningsresor, uthyrning av bussar och diverse arrangemangsresor.

BussresorModerna bussar med hög komfort

På ATB Bussresor anser man att ingen behöver vänta ända till sommaren för att göra en rolig resa. Därför ordnas regelbundet shoppingresor till såväl Ullared som Puttgarden och därtill arrangeras resor till mässor runt om i landet. På vintern finns även möjlighet att åka på en av de populära skidresorna till natursköna Österrike. Utbudet av härliga bussresor i Växjö varierar och bäst håller man sig uppdaterad om aktuella utflykter genom att besöka företagets hemsida eller kontor.

Att åka på en av bussresorna i Växjö är miljövänligt, billigt och bekymmersfritt för de som tycker om att resa. Dessutom är alternativet såväl trevligt som socialt med tanke på att man reser tillsammans i en grupp. Man kan välja att åka på resande fot självständigt eller boka en exklusivt utformad resa tillsammans med en grupp som man har samlat ihop. Oavsett vilket är ATB Bussresors högsta prioritet att alla resenärer trivs och känner sig säkra.

Om man behöver ordna transport för en större grupp människor är ATB Bussresors beställningsresor både smidiga och prisvärdiga. Tjänsterna anpassas helt efter kundens önskemål och olika individuella behov beaktas. Att hyra ett fordon för bussresor i Växjö passar ypperligt för exempelvis företag, idrottsföreningar och skolklasser. Föredrar man att åka på en färdigt planerad resa är det bara att kliva på en av de moderna bussarna och njuta av färden till en spännande destination.

Som passagerare på bussresorna i Växjö kan man känna sig trygg när man väljer att åka med ATB Bussresor. Komfort och säkerhet är de centrala begreppen som man fäster fokus på vid samtliga tillfällen. De två turistbussarna som finns till förfogande är såväl moderna som rymliga. Därtill är de fullt utrustade med toalett och kök. Referenskunder understryker att servicen har varit i världsklass, vilket sannolikt beror på att det traditionella familjeföretaget har ytterst genuina värderingar. Ett gott bemötande och kvalitativa tjänster genomsyrar allt arbete och det personliga engagemanget från personalens sida bidrar till en hemlik atmosfär.

ATB Bussresors kontor finns i Alvestas centrum där Helen och Mikael arbetar med olika formers administrativt arbete. Det är dessa två kunniga företagare som ser till att alla kunders bokningar sker bekymmersfritt och att man snabbt får svar på alla frågor som uppstår om resorna. Vill man kontakta personalen kan man besöka kontoret, ringa eller skicka mejl.

You must be logged in to post a comment