Lund- viktig utgångspunkt

Lund- viktig utgångspunkt

1 feb, 2015
network
no comments

Med omedelbar närhet både till Sveriges mest kosmopolitiska stad Malmö och hela region Skåne så har den klassiska universitetsstaden Lund kommit att bli en viktig knutpunkt i det sydsvenska företagarklimatet som blomstrat i regionen.

Den strategiska placeringen av staden Lund gör också att de praktiska möjligheterna att ta sig till Malmö och därifrån via Öresundsbron till den danska huvudstaden är optimalt för att anlita www.transport-lund.se, eftersom du här hittar ett tjänsteföretag med god kännedom om orten med omnejd.

När du hör transport i Lund så tänker du säkerligen, i likhet med många andra att det är ett lokalt företag, men faktum är att vi är ett av de får företag i Sverige som utan problem sköter både spedition och frakt över våra skandinaviska gränser. Mycket av vårt kunnande beror naturligtvis på vår geografiska placering, men minst lika mycket beror på den långa och gedigna erfarenhet vi fått genom att växa fram och utvecklas i takt med denna spännande regionen.

Söker du hjälp med frakt eller spedition i det område som kallas region Skåne med omnejd så som Halland, Småland och Danmark, så är det nästan svårt att hitta alternativ till att anlita oss. Kolla gärna runt, men du kommer hamna med transport i Lund.

Comments Are Closed!!!