Magasinering i Lund

Magasinering i Lund

20 mar, 2015
network
no comments

Vi erbjuder privatpersoner och företag kortare och längre magasinering i Lund. Du kanske alldeles nyligen har sålt din lägenhet och bor i kappsäck under en kortare period tills du kan flytta in i ditt nyköpta hus och behöver förvara ditt bohag under några veckor.

Kanske har du en genomgående renovering av din fastighet eller bostad på gång, så att dina möbler och värdesaker behöver magasineras tills det är färdigt.

Vi är ett företag som har goda kunskaper och mångårig erfarenhet inom magasinering och förvaring av möbler och saker av olika material. Ibland kan man bo trångt och helt plötsligt får man ta över ett dödsbo med hela bohaget.

Vilken anledningen än är till att du som privatperson eller företagare har behov av förvaringsutrymme finns vi tillhands för dig i Lund med omnejd för kortare eller långsiktig magasinering med fördelaktiga överenskommelser.

Vårt företag anpassar förvaringen beroende på material och vad det är för saker och ting som ska magasineras. Det finns kall- och varmmagasinering, allt efter önskemål och behov för att dina saker ska vara i bästa skick.

Vi ordnar med transport för hämtning av dina saker som ska magasineras och kör sedan ut dem till angiven adress allt efter dina önskemål i Lund med omnejd.

Behöver du Magasinering i Lund går det bra att kontakta oss per telefon och e-post. Vår kunskap och erfarenhet inom magasinering kan göra livet och tillvaron lättare för dig som privatperson och företagare i Lund med omnejd, då vi i samråd med dig kan ta hand om magasineringen av dina saker på allra bästa sätt.

Du som kund är viktig för oss, så dina saker förvarar vi med största omsorg och kompetens.

Comments Are Closed!!!